Even naar Azië

Net drie dagen in dienst bij de nieuwe baas en meteen al een week naar Azië voor een congres, een presentatie over corporate governance en wat zakelijke gesprekkken. Het overkwam Richard Fens (38), sinds 1 mei partner van advocatenkantoor DLA SchutGrosheide. Fens is afkomstig van Kennedy Van der Laan, waar hij hoofd van de sectie Ondernemingsrecht was. De belangrijkste reden voor zijn overstap is, vertelt Fens vanuit Jakarta, het internationale karakter van DLA SchutGrosheide. ,,Die kant gaat het toch op in de juridische wereld. Klanten komen met steeds internationalere vraagstukken.'' DLA SchutGrosheide is een van de grootste kantoren ter wereld. Fens werkt van 1995-1999 in Singapore en Jakarta voor zijn eerste werkgever, advocatenkantoor Loeff Claeys Verbeke.

Personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat