Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Zeeland

Borsele

Lid ON: T.J.J.M. Brooijmans, Lewedorp J.M. de Koster, s-Gravenpolder M.C.J. van de Plasse-Nagelkerke, Kwadendamme J.M. Priester-Moerdijk, Lewedorp C.J.M. Rentmeester, s-Heerenhoek M.J.J. Rentmeester-Franse, s-Heerenhoek P.J. Rijk, Ovezande

Goes

Ridder ON: mr. J. Gmelich Meijling

Lid ON: A.B. de Bruine, lid, oud-secretaris van de Voetbalvereniging Kloetinge A. Heijens, Kloetinge G.I. van Velzen, s Heer Hendrikskinderen J.E. Verwei-Nagelkerke, s-Heer Arendskerke B. Weststrate, trainer bij de Turnvereniging Forza Gymnastica

Hulst

Ridder ON: J.M.E. Seijdlitz

Lid ON: L.M.V. Allaerts-Eelen, Clinge M.W. Dekker E.A. Duerinck, Vogelwaarde R.J.C. Ferket-de Clerck, Nieuw Namen B.H.M. de Gendt, Nieuw Namen L.M. van Hoije drs. J.B.A.M. de Kort P.D. van Poorten, bestuurslid van het Wielercomité Graauw

Kapelle

Ridder ON: L. Nijsse G.E. Verdurmen, Schore mr. R. Zonnevylle, Wemeldinge

Lid ON: M.S. Gijssel, Wemeldinge H.M. de Kunder J.H. Nieuwenhuijse-Kakebeeke L. Niewenhuijse

Middelburg

Ridder ON: H.G. Mandemaker, amateur veldbioloog

Lid ON: M.F. Boerwinkel-Onnen A.A. Bustraan A.J. Heijmans-van der Ent E.C. Huijbregtse C. van de Ketterij, Arnemuiden C. Klaasse, Arnemuiden, lid van de vrijwillige Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg H.P. van der Meer, secretaris van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Middelburg J. Schroevers, Arnemuiden M. Topal A. Wouterse, vrijwilliger in het Verpleeghuis 't Gasthuis

Noord-Beveland

Ridder ON: J.B A. Biondina, Kamperland drs. E.M.R. Heijers-Bakker, Kortgene

Lid ON: W.J. Dingemanse, Kortgene P.J. Kesteloo, Kortgene

Reimerswaal

Ridder ON: J.C. Bakker, Rilland J.A. Bliek, Krabbendijke J.W.P. Cornelissen, Yerseke dr. G. de Lange, Rilland

Lid ON: L.C. Duijster-van Diggelen, Krabbendijke L.A.M. van Weele, Rilland

Schouwen-Duiveland

Ridder ON: mr. W.H. Klaassen, Zierikzee P.F. Mes, Burgh-Haamstede

Lid ON: A. Deurloo, Bruinisse J.C. Erbrink, Nieuwerkerk A. Flikweert-Bolijn, Zierikzee, vrijwilligster M.A. Gieskes, Zierikzee, orgelman J.L. Kempe, Bruinisse J.C. de Meij, Serooskerke C.J. de Munnik, Zonnemaire J. van Nieuwenhuize, Burgh-Haamstede P. Schot-Bakker, Zierikzee A. Verhagen, Brouwershaven G.A. van Wagtendonk, Zierikzee

Sluis

Lid ON: M.M.J.M. Cauwels, IJzendijke J.C.M. Clijncke-Amys, penningmeester van de Ouderensoos Sluis W.J.P.A. van de Plasse, IJzendijke M.J. de Rijcke-de Dobbelaere, Aardenburg A. Vinke, Breskens E.A. Wolfert-Aerssens, IJzendijke

Terneuzen

Lid ON: W. Bolleman, Axel, lid van de Ruitersportvereniging Axel M. Boogerd, Zaamslag L.S.L. Bruggeman-Verbist, Sas van Gent, instructrice bij de volksdansvereniging 'De Grutmoole' A.E.L.M. Dhuyvetter-Dellaert, Biervliet P.A. van Driel W.J. de Graaf, Overslag T.C.M. Hemelsoet, Philippine C.O.R. de Hulsters, Westdorpe L. van Liere, Biervliet F.E.E.M. van Mossevelde, Koewacht A. Paauwe, Zaamslag A.M. Schelfaut-Clarijs, Sluiskil, bestuurslid van de Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil W.U.C. Spuesens, Philippine H. Titulaer, Sas van Gent A.C. Verbiest, Zuiddorpe, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein J.A. Zwart, Hoek

Tholen

Ridder ON: E. Hage, Scherpenisse

Lid ON: S.S. Bout-Sakko M. Duijnhouwer, Scherpenisse J. Everaers, Sint Philipsland P.J. de Rijke, Stavenisse

Veere

Ridder ON: J. Wisse, Meliskerke

Lid ON: D. Brasser, Koudekerke D. Coomans-Trieller, Aagtekerke M. Dekker-Louws, Aagtekerke P. Hengst, Westkapelle A.J. de Lange, Zoutelande W.M. de Nooijer-Maljers, Serooskerke J. Zwemer, Oostkapelle

Vlissingen

Ridder ON: W.P. van Leersum

Lid ON: A.A. Coone M.A. van Es W.P. Makkelie-van de Watering, Oost-Souburg V.L.M. van de Reijt, Oost-Souburg P. Sinke, Ritthem L. Stroo-Goedhart B. Volmer