Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Noord-Brabant

Aalburg

Lid ON: E.J.C. Blankers, Veen C. Duijster, Veen W.J.A. Duijster-Nieuwkoop, Veen G. Engbers, Genderen D. van den Herik, Eethen J. de Kock, Wijk en Aalburg R. van Mersbergen-de Wit, Genderen G.T. Struik, Genderen P.A. Vos-Quist, Wijk en Aalburg

Alphen-Chaam

Lid ON: C.A.P.A. van Etten, Galder A.C. Roelands-Boeren, Alphen

Asten

Lid ON: J.H.M. Aarts, Ommel E.H.M. Berkers, Ommel M.G.J. Jacobs, vrijwilliger bij de Electronica Hobbyclub M. Manders, Heusden P.M. Spoor P.J. Verberne

Baarle-Nassau

Lid ON: A.W. van Elswijk E.A. Kusters-van Sas, Ulicoten, vrijwilligster M.A.J. Kusters-Snijders, Ulicoten A.A. van Tuijl E.M. Verheijen-Roelands, Ulicoten

Bergeijk

Lid ON: W.M. van Beek-Kuijlaars, Westerhoven, vrijwilligster M. Cremers, Riethoven J.E.M. Poppeliers-Pennings, Luyksgestel W.A. Slenders A.P.A. Verhoeven

Bergen op Zoom

Ridder ON: mr. P.B.J.M. Thomassen K.J.M. van de Weijgert

Lid ON: G.J.F. Akkermans J.C. Huismans J.G. Huismans J.A.W. Koopman J.N. van der Meer J.H. Roosendaal, Lepelstraat P.W. Soffers, Halsteren A.W. Verbeem H.A. Westerhof-Withagen E.C. Withagen-van Kaam, bestuurslid van de Judovereniging Halsteren (gem. Bergen op Zoom)

Bernheze

Ridder ON: A.J. van der Lee, Nistelrode, voormalig lid van het dagelijks bestuur en loco dijkgraaf van het waterschap Aa en Maas

Lid ON: R.H.P.M. van Breemaat, Nistelrode M.A. Dortmans-van den Brand, Heeswijk-Dinther J.J.M. Elands, Heesch H.G. Groothuijse, Nistelrode C.H. van Houtum-Franken, Heeswijk-Dinther P.J.B. van den Hurk-van Bakel, Heesch G.H.C.M. van der Linden, Heesch A.M.L. Linders, Heeswijk-Dinther J.M. van Sleuwen, Heeswijk-Dinther J.M. Sweep, Heesch L.M. van der Velden-van Grunsven, Vorstenbosch L. van der Wielen-van Doorn, Vorstenbosch G.M. van der Zanden, Vorstenbosch

Best

Lid ON: E.J.W. Dahmen P.J.H. van Dijk W.J.G.M. van Kempen T.J.N. Latijnhouwers H.A.J. Smits N.H.W. Vrijenhoek

Bladel

Lid ON: W.J.J. van Gompel J.H.M. van Overbeek G.C.W. Paasschens M.A.M. Peeters, Hoogeloon A.C. Wolfert

Boekel

Ridder ON: J.A. van der Burgt

Lid ON: P.J. de Bie A.M.T. van Boerdonk I.M.C. van Duijnhoven-de Wit, Venhorst F.A.M. van de Laar, lid van de vrijwillige brandweer van Boekel C.G. Peters-Spierings, vrijwilligster H.M. van Sleeuwen A.H.M. Trienekens

Boxmeer

Lid ON: M.J.P.W. van Boekel, Maashees P.B. Centen, Beugen G.A.G. Fransen-Meulensteen, Beugen H.F.M. Fransen, Beugen A.L.T. Gerrits, Vortum-Mullem A.H.J. Reijntjes, Beugen

Boxtel

Ridder ON: L.M.A. Sloot-van der Heijden, Liempde

Lid ON: E.H. Bekkers, Liempde C.P.H.M. van Houten, organist J.M.T. Janssen-Timmermans J.J.A. van der Linden, Liempde A.F.A. van der Sloot

Breda

Ridder ON: dr. M.P. Boidin, anesthesioloog in het Amphiaziekenhuis mr. J.A. Bol mr. M.F.IJ.J. Kramer prof. ir. M.J.L. Tiernego, hoogleraar aan de Koninklijke Militaire Academie J. van Tilburg

Lid ON: A. Bos W.J. Brandenburg C.J.M. van den Broek, vrijwilliger L.W.M. Cantrijn, organist bij de Zusters Franciscanessen M.R.M. Dalinghaus F. Goubault de Brugière, Nieuw-Ginneken, lid Jumelagecommissie tussen St. Vivien de Vélines en Nieuw-Ginneken G. van der Horst geboren Kerkvliet, Nieuw-Ginneken, secretaris van de Jumelagecommissie tussen St. Vivien de Vélines en Nieuw-Ginneken J.H.A. de Jongh M.J. Labee C.G.H. Lambregts, Prinsenbeek J.A.M. Leijten J.M. Lips-van Gurp B. Moen P.J. van Overbeeke H.C. van Poppel, vrijwilliger M.D. Sebregts P.H.M. Teunissen, Bavel W.A. Timmers, Prinsenbeek A. Visser J. Vissers, Prinsenbeek J.G.A. Vogels J.M. van Zwieten

Cranendonck

Lid ON: G.H. Barents, Budel M.H.J. van den Berg, Budel, bestuurslid van de Voetbalvereniging SV Budel/NedZink L.M.P.H. Dekkers, Maarheeze M.C.A. Maassen-Geevers, Maarheeze A.M.E. Staals-Jacobi, Soerendonk M.M.C. Vermeulen-Lammers, Budel

Cuijk

Ridder ON: P.T.J. Smit

Lid ON: E.E.M. Cöp-van den Berg A.M. Giesbers, Vianen L.G.M. van Raaij T.M. Schrijer G.W.M. Theunissen, Haps

Deurne

Ridder ON: P.H.J. Krekels, Helenaveen mr. J.A.I. Oomen drs. T.J.A.G.M. Raedts-Thomassen L.P. Welten

Lid ON: H.P.L. van de Kerkhof M.F. Keunen-van de Pol T.M. van Kol, Liessel G.F.L.M. Kuijten, Liessel H.W.J. van Loon-Derikx A.J.E. Mutsaers J.F.M. Obers G.C. Vermeulen, Helenaveen

Dongen

Ridder ON: dr. C.G.A.T. van Tilborg

Lid ON: A.A. van Dooren A.A.M. van Eekeren-Broeders C.C.P. Emmen L.J. Ermes J.C. Verschure C.A.M. Wijnands-Hendriks

Drimmelen

Lid ON: A.M. Baardemans, Made J.A.M. Beulens, Made A.L.J.M. Braat, Made W.A. Goverde, Hooge Zwaluwe P.C. Joosen, Terheijden J.C.P. van Osta, Made W.A. van der Put-Stoop, Made T. Staal-Ansems, Lage Zwaluwe C. Verhoeff-van Rossum, Made

Eersel

Ridder ON: M.J. van Sebille, Vessem

Lid ON: H.L.C. Bierens, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging EFC Eersel J.M. Huijbers, Wintelre M.H.T. Huijbers-Hoppenbrouwers, Wintelre P.H. van Mol, Wintelre Th.L.W. van de Vorst, Steensel

Eindhoven

Ridder ON: H.J.C.G. Beekmans H.J. Boon ds. P.J. Prijt ds. D. Quant F.H.M. Stroeken H.M.J. Theelen A.J.M. Vervest-van Eupen

Lid ON: drs. A.F.B. Abbenhuis J.F. van Baren T.P.C. Boelens A.J.M. Brouwer A.A.J.M. Engels M. Honig-Winter R.F. Kawarmala J.H.C. van der Kruis C.P.M. van de Looij J.T.G. van der Looij-Roodbol drs. P. Luiting M. Schaak-de Vries, voorzitter van de Judovereniging Petra A.A.G. Schellen J.M.J. Sluijterman-Slagter A.M.C. Smits J.M.J. Smits dr. P.J.A. van Voorst Vader

Etten-Leur

Ridder ON: M.C.C.T.M. Asselbergs

Lid ON: J. Bouman M.G. Bouman-Biard F.H.M. Buiks C.C.G.M. Langen-Arnold, trainer bij de Atletiek- en Recreatiesportvereniging Achilles H.M.M. Lauwerijssen P.C. Lauwerijssen-Verstraten J.C. van Loenhout-Janssen H.J.F.J. van Loon

Geertruidenberg

Lid ON: A.J. Cornel J.H.J.M. Kooiman H.P.A. Rijpert, scheidsrechter bij het schoolvoetbal H.A.M. Verhagen-Eijkemans

Geldrop-Mierlo

Ridder ON: drs. W.A.A. Habets, Geldrop ir. C. Kooij, Geldrop H.G. de Pee, Mierlo J.F.A. Staals, Mierlo, directeur Product & Marketing Planning DAF Trucks NV

Officier ON: C.R. van den Hoogenband, Geldrop

Lid ON: C.P.D. Bax, Geldrop M.H. van Berlo-Verhagen, Mierlo, bestuurslid bij De Zonnebloem, afdeling Mierlo T.B.T. Bottenberg-van Gennep, Geldrop M.J.P. van de Crommenacker-van de Kant, Mierlo W.A.J. Heesakkers, Geldrop A. Janssen-Meeuws, Mierlo, bestuurslid van de Dameskorfbalvereniging Midako J.A.H.S.M.A. Melskens, lid bij de Lopersgroep Geldrop (gem. Geldrop-Mierlo) G.M.H. de Paauw, Mierlo F.H.H. Poels, Geldrop, lid van de vrijwillige brandweer van Geldrop-Mierlo H.P.J.M. van der Sanden, Mierlo P.O. Smulders-Verhagen, Mierlo A.H.P.J. Verhappen, Geldrop J.J. de Vries, Geldrop G. van de Wall, Geldrop

Gemert-Bakel

Lid ON: E.M.M. van Ansem-de Haan, Bakel W.A. Biemans, Gemert T.W.J. van Dijk, Bakel M.T. Egelmeers-Crooijmans, De Mortel G.M. van Geffen, De Rips P.M.C. van der Heijden-van Duijnhoven, Bakel H.T.J. Hendriks-Tinnefeld, Gemert H.M.C.C. Koppens, Gemert J.J. Otten, Gemert J.F.J. Pennings, Gemert J.G. van Rosmalen, De Mortel J.A.E.A. Verhofstad-van de Mortel, Gemert

Gilze en Rijen

Ridder ON: A.C. van Hoek, Hulten A.J.J.M. Oomen, Gilze

Lid ON, met de zwaarden: sergeant der eerste klasse R. Vermeer, Rijen, van de Koninklijke Luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Lid ON: J.E. van den Broek, Rijen H.C. Brouwers, Gilze G.J.A.A. in 't Groen, Rijen G.P. Hermens, Rijen G.W.M. IJpelaar-van Hulten, Gilze M.A.B. Jonkers-Slegers, Rijen C.J.M. Kock, Gilze A.W.M. Roelen, Molenschot J.M.P. van der Veeken-Verschure, Rijen J.C. de Vet, Gilze

Goirle

Lid ON: H.P. Hermans J.H.G. Natrop J.G. Samuels

Grave

Lid ON: A.A. Bardoel P.W.D.M. Cober-Duisterhoff H.C.M. van Dijk, Velp J.H. Lieverdink P.P.F. Marttin J.J.M. Peters-Pennings M.M.E.A. Wouters-Smakman

Haaren

Ridder ON: H.H.J. Bol, Helvoirt

Lid ON: M.G.M. van den Aker C.H.A. de Jong-Schoenmakers, Helvoirt

Halderberge

Ridder ON: J.W.J. van Leeuwen, Oudenbosch

Lid ON: M.J. Akkermans-Zandvliet, Oud Gastel F.P.J. Bosch, Oudenbosch J.F.M. de Graaf geboren Dekkers, Hoeven, penningmeester en secretaris bij de Stichting Hoevens Missie Komité A.C. Luijten, Oud Gastel J.C. Nelemans, Hoeven C.P.F. van Overveld-Oomen, Hoeven M.C.B. van Son, Oudenbosch T.E. Verhagen-Huitkar, Oud Gastel

Heeze-Leende

Ridder ON: J.F. Kooij, Sterksel A.M.H. Scheepers, Heeze

Lid ON: J. van Buuren, Heeze J. van Lierop, Heeze H.N. Pieters, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein G. Sturkenboom, Heeze M.C.E. Theunissen-Ramaekers, Heeze A.M.A.M. de Vocht, Leende

Helmond

Ridder ON: T. Maas P.J.M. Raedts, Deurne, neuroloog aan het Elkerliek Ziekenhuis drs. E.W.G.M. van Thiel

Lid ON: F.A.J.P. van den Crommenacker drs. J.A.H. van Dijk J.J.W.M. Drouen C.M.P.G. Gielen-Biemans G.M. Giezen-Smits C.W.J. Hollestelle-van Lierop W.J.G. Josephs W.H. Mulkens M.A. den Outer J.J.A. Peeters P.H.J. van den Reek W.J.A. Rossou R.G.P. Visser

Heusden

Ridder ON: drs. H.P.T.M. Willems, Drunen

Lid ON: A.C.L. Aloserij, Nieuwkuijk, lid van de vrijwillige brandweer van Heusden L.L. Beaard, Drunen M.H. van Bladel, Haarsteeg M.G. Bunder-Janse, Drunen J.W.H. van Dal, Herpt M.K. Deurloo, Heesbeen H.C. van Eggelen, Vlijmen, lid van de vrijwillige brandweer van Heusden J.M. van Gorcom-van Drunen, Drunen J.J. Klijn, Elshout C.A. Nijssen, lid van de vrijwillige brandweer van Heusden E.W.A.M. Pijnenborgh-Kuipers, Vlijmen, bestuurslid van de Katholieke Vrouwen Organisatie Vlijmen L.A.B. van der Pluijm, Haarsteeg J.L.M. Smits, Elshout A.C. van Sterkenburg, lid van de vrijwillige brandweer van Heusden C.P. Versluis, Vlijmen

Hilvarenbeek

Lid ON: C.A.W. van Gils, Diessen A.C.A. Nooyens, Diessen M.J.J. Verboven-van Doormaal, Diessen, vrijwilligster

Laarbeek

Ridder ON: A.L. Aalders, Lieshout

Lid ON: J.M. van Berlo, Aarle-Rixtel M.M.T. van Eerd, Beek en Donk A.H.J. Gijsbers, Beek en Donk A.F. Klomp, Lieshout J.G.D. Meulendijks, Beek en Donk P.M. Penninx, Lieshout, vrijwilligster H.J. van Rooi, Lieshout, bestuurslid van het Gezondheidscentrum T.G. Thielen, Lieshout H.J.M.M.T. Verbakel, Mariahout L.M.C. Vogels, Mariahout J.H.M. Vorstenbosch, Beek en Donk

Landerd

Lid ON: H.J. van Deijne, Zeeland J.M.A. van Deijne-van Lankvelt, Zeeland, vrijwilligster J.A.A.M. Ermers, Zeeland E.F.M. Geurts van Kessel-Spanjers, Schaijk J.M.M. Geurts van Kessel, Schaijk A.H. de Graauw, Schaijk P.J. van de Laar, Zeeland C.M.C. de Vent-van Houts, Schaijk M.H.M. van de Vorst, Schaijk W.J.M. van Zegers-van Beusekom, Reek

Lith

Lid ON: L.P. de Bijl-Elberse J.H.H. de Louw-van Boxtel, Lithoijen

Loon op Zand

Lid ON: B.L.A. van der Klugt, Kaatsheuvel P.W. Sins, Kaatsheuvel G. Trommelen, Kaatsheuvel J.C.P.F. Uijtdewilligen P.G.M. Verdaasdonk-Koster, De Moer J.A. Verstijnen, De Moer

Maasdonk

Ridder ON: T.H.P.M. Anten, Nuland, sportbegeleider van de Stichting Social Sport De Hartenjagers

Lid ON: A.J. van Aggelen, Nuland M.J. van den Berg, Geffen C.J. Clement, Nuland P.M. Romme, Geffen J.A.T. Roovers-van der Biezen, Nuland

Mill en Sint Hubert

Lid ON: L.M.R. van der Heijden-Hermans, Langenboom, vrijwilligster P.I.M. de Vet-Wientjes, Mill

Moerdijk

Ridder ON: C.P.J. Beumer-van de Noort, Zevenbergen

Lid ON: L.J. den Bakker, Klundert C.N. van Bodegom-Grootenboer, Fijnaart G.D. Moerenhout-Tax, Fijnaart H.A. Nieuwstraten, Klundert J.P.M. Schijvenaars, Zevenbergen A.E.R. de Veer, Zevenbergen M. Walraven, Zevenbergen A.M. Wilmink-Noom, Willemstad

Nuenen c.a.

Lid ON: M.C. Aalberts, Nuenen, atletiektrainer bij PSV Atletiek te Eindhoven A.C. Bouhuijs-Wolfswinkel, Nuenen J.H. van Helvoirt, Nuenen H. Migchels, Nuenen F.J. van den Wildenberg, Nuenen, vrijwilliger bij Stichting Speeltuin De Kieviet J.M.F.W. van den Wildenberg-van den Heuvel, Nuenen, vrijwilligster bij Stichting Speeltuin De Kieviet

Oirschot

Ridder ON, met de zwaarden: adjudant-onderofficier-instructeur A.L.M. de Bresser, van het wapen der infanterie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Ridder ON: T.A.M. Bossers, grondlegger van de Stichting Vakantiehuis Gehandicapte Kinderen 'de Sprinkhaan' drs. P.B. Mertens P.W.J.M. Peters mr. G.G.I.M. Speetjens, burgemeester van Oirschot

Lid ON: A.J.W.M. Aarts H.F. Berben, lid van de Voetbalvereniging Oirschot Vooruit J.F. Berben, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging Oirschot Vooruit A.A.F. van den Bogaart N.J.M. van Cuyck J.J.G. van Diesen J.M. van Emst, lid van de vrijwillige brandweer van Oirschot H.C.P. van Hout C.G.M. van Laarhoven H.C.M. Mijs, Oost-, West- en Middelbeers C.M. van Osch, lid van de vrijwillige brandweer van Oirschot C.M.M. van Rijen, lid van de vrijwillige brandweer van Oirschot H.T. van Rooy P.H.A.A.M. van Summeren B.A.C. Verhagen-Kaal, Oost-, West- en Middelbeers M.J. Verhagen, Oost-, West- en Middelbeers J.P.L. Vogels-van Oers J.M.N.G. van Vroenhoven, Oost-, West- en Middelbeers, lid van de vrijwillige brandweer van Oirschot

Oisterwijk

Lid ON: H.J.A. Berben J.J.M. Denissen, Heukelom R.F.D. Gerrand L.A.J. Hendriks C.G.J. de Laat-Bressers F. Marcelissen-van der Horst J.J.H. Schilders W.A.M.R. Snellen-de Cort M.A.M. Zweerts

Oosterhout

Lid ON: H.A.M. Ariëns C.H. van Bijnen W.J. Boekholt F.B. Döll J.W. van Gool, Oosteind J.J.W. Luijten, Dorst P.H. de Ronde P.J. Rutgrink J.W.T.M. Smeets-Spapens G.M. Verhoeven-de Groot

Oss

Ridder ON: J. van Drie A.J.M. de Louw, Deursen-Dennenburg

Lid ON: G.W.J. Beker-van Rodijnen, Berghem A.A. van de Camp J.M. van de Coolwijk, Haren M.J.A. van de Coolwijk-van Rodijnen, Haren M.H.G. Derks-van Schaijk, Berghem, lid van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Maasland in Oss J.W. van Duijnhoven, Berghem A.W.M. Gielis, vrijwilliger bij het Verpleeghuis Vita Nova en Verzorgingshuis Torenstaete G.L.J.M. Gielis-van Ooijen, vrijwilligster in het Verpleeghuis Vita Nova en Verzorgingshuis Torenstaete J.G.M. Hoefnagel-van Melis, Berghem W.J. van den Oever, Berghem, bestuurslid van de Voetbalvereniging Berghem Sport J.H.A. van Teeffelen

Reusel-De Mierden

Lid ON: A.J. van Herk, Reusel P.C. Huijben, Lage Mierde A.J.C.M. Kokx, Reusel J.P. Lauwers, Reusel, bestuurslid van de Volleybalvereniging Interkontakt-Pegasus J.H. van Limpt, Reusel W.C.H. Peeters, Reusel J.M.I.T. Verspaandonk, Lage Mierde

Roosendaal

Ridder ON: J.F.W.P. Landa

Lid ON: H.J.M. Baselier, Nispen, vrijwilliger W.C. Beks, Nispen F.G.C. de Bot, lid van de vrijwillige brandweer van Roosendaal C.A.J. Loos, Moerstraten D.C.M. Melis-Geurts, Wouw J.J.M. Muurmans G.F.G.M. Sommer J.W. Tuk C.A.M. UijtdeHaag C.J.J. Zagers W.J. van Zundert, Nispen

Rucphen

Ridder ON: M.C. (Rini) Wagtmans, St. Willibrord

Lid ON: C.P. Bierbooms-van Merode, Zegge C.C. Haast-Westdorp, Zegge A.J.A.C. Hermans, Sint Willebrord M.J.J. van den Maagdenberg, Sprundel M.J.D. Mol-van Gastel, Zegge M. Roks, Sint Willebrord, vrijwilliger van de Voetbalvereniging RKSV Rood-Wit W te Rucphen W.B.M. Vergouwen, Sprundel A.A.M. Vriends, Sprundel

Schijndel

Lid ON: J.J.N. Brocken H.J. van Meersbergen S. Rijploeg

's-Hertogenbosch

Ridder ON: F.C.J. Bekker, onder andere directeur van Theater aan de Parade H.J.W.J. van den Bouwhuijsen A.A.M. Kuijpers

Lid ON: C.H.M. de Bekker-Dupont, Empel J.W. Bergmans, Rosmalen J.P. van Beusekom, bestuurslid van de Kontaktgroep 'De Rompert' M.J. Blom, Rosmalen A. de Brouwer, vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling 's-Hertogenbosch P.J. de Craen F.M. van Daal-Koren, Rosmalen L.M.C.M. Gevers, Rosmalen C. van Gils P.F.M. van de Grint, Engelen J.E. Heuveling-Bronk, Rosmalen J.A.A. Hoogeboom A.J.S. van Litsenburg J.F.M. Meijers, Rosmalen F.J.A.G. Neomagus, Rosmalen C.F.C. Nierop-Leijten C.G.J. Poirters-van den Bosch H.G.M. Savelkouls, Rosmalen C.A. Venrooij, Rosmalen E.J.P. Vermeulen

Sint Anthonis

Ridder ON: J.A.M. Peters

Lid ON: J.M. Bens-van Duren, Stevensbeek G.A. van den Hoven, Landhorst C.E.W. Verberk, Oploo

Sint-Michielsgestel

Lid ON: M.J. Cooijmans, Den Dungen R.F.M. Dekkers-Vorstenbosch W. van Erp F.J. van Grinsven, Gemonde H. van Nistelrooij, Gemonde A. Pennings, Gemonde P.J.W.M. Stokkermans, Berlicum H.W. Wesselink

Sint-Oedenrode

Lid ON: W.A. van Dijk C.L.M. van Gastel W.A. Ooijen M.H.O. Verboort

Someren

Lid ON: A.F. Rooijmans T.G.M. Ruedisueli-Bogers J.M. Verhees-Hurkmans

Son en Breugel

Lid ON: J.J.A.M. Dijsselbloem-Visser G.C.E. Everard-Netto J.C.H.M. Keeren, Son, lid van de vrijwillige brandweer van Son en Breugel L.A.J. Konings, Son

Steenbergen

Lid ON: J.A.P.M. Aarden, Nieuw-Vossemeer W.T. Akkerman J.J. van Geel, Nieuw-Vossemeer H.J. van Hoeffelen-van Beers J.G. Korten-Vriens, Dinteloord J. Pothof

Tilburg

Ridder ON: prof. dr. T.A.M. Beckers, wetenschappelijk directeur Telos, Brabants Centrum voor Duurzaamheidsvraagstukken C.M.M. Bressers, directeur van Bressers Metaal BV J. Rutumalessy P.A.W. Zandboer

Officier ON: prof. dr. P.H.M. Ruijs, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Brabant

Lid ON, met de zwaarden: luitenant ter zee van administratie der tweede klasse oudste categorie A.A.M. Castelijns, Berkel-Enschot, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Lid ON: W.J. Baarslag-Meijer J.M.L. van Beurden-Reijnen J.J.M. van den Bogaard, Berkel-Enschot, Rabobank Tilburg-Goirle mr. drs. J.J. Franken, Berkel-Enschot R.J.G.M. Hermans J.C.M. van Knegsel-Tooten M.J. van Loenhout, trainer van de Gymnastiekvereniging Door Oefening Sterk te Udenhout M.G.W. Marcusse J. Meijlink A.A.M. Mertens M.C.C. Mutsaers-Grielis A.M.A. den Ouden-Dankers, Udenhout, vrijwilligster W.F.M. van de Pas A.J. Remkes, vrijwilliger C.F.J.M. Schoonus, Udenhout A.J.M. Slaats-Heeren J.G.M. Verhoeven-van Meel J.J.M.T. Vogels-Paijmans, vrijwilligster in het Verzorgingsthuis Mariëngaard G.J.M. de Vries-Wittens P.W.M. Vroom

Uden

Ridder ON: F.G.G. Govers

Lid ON: L. Brust J.N.M. Coppens, Volkel H. van den Ham P.G.M. Rutten, Odiliapeel M.G. Swinkels, bestuurslid van de Ski-en Snowboardvereniging De Schans T.H.M. van der Wijst

Valkenswaard

Lid ON: J.F. Bouwens F.H.H. Brom H. Goossens, Borkel en Schaft J.P.C. Hoevenaars F.A.M. Hoppenbrouwers, heemkundige en dichter M.P. van Liempd-Hax M.W.C.J.N. van Moolenbroek-Vogels M.J.C. van der Wolde

Veghel

Ridder ON: M.H.J. van Dijk

Lid ON: J.M.J. van Boxmeer M.C.M. van Heeswijk G.A.M.W. van Houtum-Delissen J.M. Laurijssen-van de Donk A.B.W. van Linder J.W.F.M. Nikkelen J.F. Rams A.M. Smits-van Zutphen J.P. Teunissen-van de Riet H.J. Tiebosch, Erp L.W.A. Waals

Veldhoven

Lid ON: J.J.M. Damen-van Gelabbeek P.M.J. de Greef J.L. van der Heiden, vrijwilliger van de Stichting Welzijn Ouderen W.F. Hofmeester J.J.D. IJska A.P. Jacobs J.C.M. Meijer-Groot, vrijwilligster J.W. van der Net-van den Berg A.O.F. Peijnenborgh-Donders C.F. Raijmakers, Veldhoven-Oerle F.P. Sanders M.A.M. Tholen L.T.M. van de Ven-Waterschoot, vrijwilligster bij de Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven H.W.P.M. Verhagen W.G. van der Vleuten W.A.J. de Vroom, vrijwilliger bij de E.H.B.O.-vereniging Veldhoven

Vught

Lid ON: W.M.H. Huigevoort A.M. Huijskes, plv. commandant bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Vught A.T. Huizinga F.A. Leiwakabessy-Laetemia G.J.M. Maas-van Amelsfort A.N.L. van der Meijden W.H.P. Pijnenburg P.A. Slijters-Swanenberg H.M. van Sterkenburg, vrijwilliger M.H.B. Toebes-Mars P.N. de Voigt J.M. Wijtmans M.A.A. van Zinnicq Bergmann-Laporte

Waalre

Lid ON: F.J. Krol S.M.P. Lorteije-de Bruijn A.D.M. Meershoek-Kleene H.F.A.J. Peels T.C. van de Vorst-Jansen, vrijwilligster

Waalwijk

Lid ON: D.G.J. van den Barselaar, intermediair bij de Voetbalvereniging WSC

Waalwijk

Officier ON: drs. W.G. van Velzen

Lid ON: A.A. van Alphen J.B.N. de Baar T.I. Beerens-de Peffer J.C.M. van Bommel, lid van de vrijwillige brandweer van Heusden M.T. van Casteren-Geeve P. de Cloe, Waspik, lid van de vrijwillige brandweer van Waalwijk C.R. van Gils R.M. Gouda, Sprang-Capelle P.H.A.M. de Graauw, Waspik, lid van de vrijwillige brandweer van Waalwijk B.C.A. Korthout H. Ouborg T. Rozenbrand-van Vuuren, Sprang-Capelle H.A.M. van Seters, Waspik P.W. Treffers, Sprang-Capelle, lid van de vrijwillige brandweer van Waalwijk J. Uijl, Sprang-Capelle S.P.E. van Veen J. Versteeg, Sprang-Capelle T.M. Vos, Sprang-Capelle

Werkendam

Ridder ON: A.B. Snoek, Dussen

Lid ON: J.L. Braat, Hank M.P. Brouwer-Kwakkelstein, Nieuwendijk J.M.S. Sagt, Dussen A. Visser-Schaddelee D.L. Vos, Sleeuwijk J.P. de Waal, penningmeester van het dagelijks bestuur van het district Noord-Brabant en Limburg van de E.H.B.O

Woensdrecht

Lid ON: A.J. van As-Stelwage, Putte J.J. van den Bergh, Ossendrecht M.C.P. Jaspers-Aarts, Huijbergen H.G. Juijn, Hoogerheide A.F.J. de Keijzer, Hoogerheide J.G.A.M. Michielsen, Huijbergen ing. L.J.C.M. Minnebach A.J.P.C. van Rijen, Ossendrecht G.A. Vergeer, Putte A.J. Voermans, Huijbergen H.W.M. Wils-Simons, Hoogerheide

Woudrichem

Lid ON: L.A. Bakker, Almkerk J. Crielaard, Almkerk C. Hartman-den Dekker, vrijwilligster A.L. Klootwijk, Almkerk D.B. van Vugt, Rijswijk D.A.M. Westerlaken-van Vugt, Giessen

Zundert

Ridder ON: J.C.M. van den Bemd, Rijsbergen A.M.M. van der Kloot, Achtmaal

Lid ON: H.A. de Bruijn, Achtmaal J.M.L.M. Koetsenruijter J.J.P. Michielsen, Achtmaal J.M.E. van Tryp