Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Flevoland

Almere

Lid ON: J. van den Broek T. Drost-de Haan M.C. Kerkhoven I.J. Knaap-Schaafsma M. Kuipers-de Jonge, secretaris van de Rugbyvereniging de Bulldogs J. van 't Land F. Nolta, leider van de musical vereniging Musical Gang J.G. Ouwerkerk, bestuurslid van de Voetbalvereniging ASV de Dijk te Amsterdam A.M. Sijmons-Storm T. Sprong, lid, oud-bestuurslid van de Schaakvereniging Almere E. Taskin O. de Wildt A. Zanstra, gespreksleidster en belangenbehartigster bij Ypsilon Amsterdam

Dronten

Lid ON: H.J. Arends F. Boezeman-Panman G. den Braven J.H. Ippel drs. G. Kleimeer A.H. van Loen-Zoutendijk A.T. Schrijer-de Jong, Biddinghuizen L.W. Schrijer, Biddinghuizen H.E. Vredeveld-Weggemans, Swifterbant B.S. de Vrieze-van Wingen, Swifterbant

Lelystad

Lid ON: M.G.J. Jacobs E. Mörling A.H. Zeinstra

Noordoostpolder

Lid ON: H. de Boer-Zijlma, Tollebeek C.C. Fonk, Emmeloord C. van Oeffelen-Teunissen, Emmeloord C.J. Scholten, Emmeloord H.P. Smith, Nagele

Urk

Lid ON: H. Brouwer W. van Eerde R. Hakvoort A. van der Harst G. Meun C. Zeeman

Zeewolde

Lid ON: J.J. Filius