www.nrc.nl

Muziek en wetenschap. De wetenschap heeft nog niet veel antwoorden op vragen over het wezen van de menselijke muziek, maar is er druk naar op zoek. Op www.nrc.nl een A4-krant in pdf-formaat over dit onderwerp. Ook te gebruiken in lessen en bij opdrachten voor scholieren in het Studiehuis.

Leesclub. Op 8 april begint de NRC-leesclub. Literatuurkenners en -liefhebbers kunnen met de redactie van de Boekenbijlage discussiëren over meesterwerken uit de Nederlandse literatuur.

Europa. In de aanloop naar het referendum over de Europese Grondwet op 1 juni belicht de Europaredactie artikelen uit deze grondwet. Lezers die vragen hebben kunnen terecht op www.nrc.nl/europa.

Weblogs. Europaverslaggever Kees Versteegh doet voor de website verslag van gebeurtenissen en debatten in Europa. Op weblog.nrc.nl staan ook de weblogs van de Haagse redactie over de binnenlandse politiek, van correspondent Marc Chavannes over politiek en dagelijks leven in de VS en van Marie-José Klaver over technologie.

Abonnees. `Papieren' en webabonnees hebben onbeperkt toegang tot de digitale editie van de krant op www.nrc.nl/de, het krantenarchief op archief.nrc.nl en de Encarta Winkler Prins-encyclopedie op winklerprins.nrc.nl.