Talpa Media krijgt vorm

Talpa Media Holding, waarin John de Mol al zijn media-activiteiten heeft ondergebracht, krijgt qua personele bezetting vorm. Kwamen er per 1 maart al tien nieuwe werknemers in dienst, deze week maakte het bedrijf de aanstelling van nog eens vijf nieuwe krachten bekend. Het gaat om: Arjan van Westerloo (33), die manager Sport Productie wordt. Hij werkte bij de NOS, waar hij verantwoordelijk was voor alle sportproducties; Robbert Beerens (35), die sinds 1995 bij IP werkte, het reclameverkoopbedrijf van RTL Nederland. Bij Talpa wordt hij marketing manager; Giovanni van Lunenburg (40) wordt manager TV Spot. Hij komt ook van IP; Marc Nagelkerken (36), die geruime tijd in diverse verkoopfuncties bij commerciële zenders werkte en bij Talpa manager Multimedia wordt. Tot slot wordt Ron Berkhout (26) manager TV Planning. Hij werkte bij SBS Broadcasting als senior TV-planner.

Personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat