Mot

Ik ging een keer met mijn vader naar Emmeloord fietsen. Toen we bij Kampen waren gingen we een ijsje eten. We zaten dus op het terras bij de ijssalon, en ineens scheurden er wel tientallen scooters vlak langs een meisje dat aan de rand van het terras zat. De baas van de ijssalon werd kwaad, en gooide een stoel tegen de eerste de beste scooter aan die langs kwam. De eigenaar van de scooter maakte er een probleem van, hoewel er niks geen beschadigingen op de scooter zaten. De rest van de scooterbende kwam hun vriend helpen en een paar die op het terras zaten of die het gezien hadden hielpen weer de baas van de ijssalon. Ik weet er niet veel van, maar ik hoorde de baas van de ijssalon nog zeggen: `Phoe, een leeuw zonder staart, daar ben ik niet bang voor.'

Eigen nieuws van Karel Nijhuis, 9 jaar, uit Raalte