www.nrc.nl

Webcongres. Op het online discussieplatform buigen de deelnemers zich deze week over de vraag of het Iederwijs-onderwijs verboden moet worden. Ook op www.nrc.nl/webcongres de reportage 19 maart over een Iederwijs-school.

Leesclub. Op 8 april begint de NRC-leesclub. Literatuurkenners en -liefhebbers kunnen over meesterwerken uit de moderne Nederlandse literatuur van gedachten wisselen met de boekenredactie.

Weblog Europa. Europaverslaggever Kees Versteegh doet voor de website verslag van gebeurtenissen en debatten in Europa en verwijst naar relevante sites.

Meer weblogs op weblog.nrc.nl: van de Haagse redactie over de binnenlandse politiek, van Marc Chavannes over politiek en dagelijks leven in de Verenigde Staten en van Marie-José Klaver over technologie.

Abonnees. `Papieren' en webabonnees hebben onbeperkt toegang tot de digitale editie van de krant op www.nrc.nl/de, het krantenarchief op archief.nrc.nl en de Encarta Winkler Prins-encyclopedie op winklerprins.nrc.nl.

Carrièrecoach. Op www.nrc.nl/loopbaan geven coaches Aukje Delahay en Marianne van der Pool een blik in hun keuken. Met voorbeelden uit de praktijk laten zij zien hoe drukbezette mensen weer greep kunnen krijgen op hun loopbaan.