Heleen van Royen naar uitgever Foreign Media

Schrijfster Heleen van Royen verruilt uitgeverij Vassallucci voor de Foreign Media Group. De auteur van De gelukkige huisvrouw en Godin van de jacht brengt waarschijnlijk dit najaar haar derde boek uit bij de nieuwe uitgever. Dat heeft Foreign Media Group vandaag bekendgemaakt. Van Royen heeft een contract voor meerdere jaren met de nieuwe uitgever. De reden voor haar overgang naar FMG zou zijn dat ze toe is aan een nieuwe stap. ,,Eens in de zoveel tijd moet je van club veranderen, dat geeft inspiratie en nieuwe mogelijkheden'', aldus Van Royen in een schriftelijke toelichting. FMG is bekend geworden als uitgever van onder meer klassieke cd's en boeken voor drogisterijketen Kruidvat. Vorig jaar stapte schijfster Carry Slee al over naar FMG. Net als Van Royen krijgt ze een daar eigen `imprint', een eigen boekenlabel.