www.nrc.nl

Weblog Europa. Europaverslaggever Kees Versteegh doet voor de site verslag van gebeurtenissen en debatten in Europa en verwijst naar relevante websites. Hij schrijft onder meer over een Europese datingsite van CoolPolitics: www.nrc.nl/weblogeuropa. Meer weblogs, van Marc Chavannes uit de VS, Marie-José Klaver over technologie en de Haagse redactie over politiek, staan op weblog.nrc.nl.

Zin in geschiedenis. Naar aanleiding van de Boekenweek spreekt Sjoerd de Jong, chef Boeken, met Elsbeth Etty (recensent, hoogleraar literaire kritiek) en Maarten Doorman (hoogleraar literaire kritiek) over vaderlandse geschiedenis, literatuur en de canon. Het tv-programma is te zien via www.nrc.nl/geschiedenis.

Carrièrecoach. Op www.nrc.nl/loopbaan geven carrièrecoaches Aukje Delahay en Marianne van der Pool een blik in hun keuken. Met voorbeelden uit hun coachingpraktijk laten zij zien hoe drukbezette mensen weer greep kunnen krijgen op hun loopbaan.

`Members only'. `Papieren' abonnees en webabonnees van NRC Handelsblad hebben onbeperkt toegang tot het digitaal krantenarchief op archief.nrc.nl, de volledige Encarta Winkler Prins-encyclopedie op winklerprins.nrc.nl en de Digitale Editie van de krant van heden op www.nrc.nl/de.