Sneeuwpoppenwedstrijd

Het sneeuwde de afgelopen week sneeuwpoppenfoto's op onze redactie. Dikke, dunne, grote, kleine, met peen, zonder peen, noem maar op. Ze kwamen uit alle delen van Nederland en soms zelfs uit het buitenland. Na veel piekeren en twee slapeloze nachten heeft de jury drie winnende sneeuwpoppen uitgekozen. De makers krijgen ieder een cd-bon toegestuurd. Maar eigenlijk zijn alle sneeuwpoppen op deze pagina de winnaars, zoals ook weer alle sneeuwpoppen die niet meer op de pagina pasten winnaars zijn. Want alle sneeuwpoppen zijn natuurlijk mooi. Maar de cd-bonnen gaan naar Rosa en Flo Schreinemachers uit Den Haag, Diede Kerkhof uit Den Haag en Kiki Deurvorst en Eveline Smit uit Wassenaar. Hartelijk gefeliciteerd!

Volgende week is er gewoon weer eigen nieuws. Stuur dat naar cs@nrc.nl