www.nrc.nl

Vaderlandse geschiedenis. Vandaag begint de nationale Boekenweek, met als thema `Vaderlandse geschiedenis'. Een speciale A4-krant staat vol met boeken en strips over geschiedenis. De A4-krant kan worden gedownload via www.nrc.nl/scholieren.

Compacte bijlage CS/Boeken. Vrijdag 4 maart verschenen de bijlages Cultureel Supplement en Boeken in een gecombineerde uitgave. Deze bijlage is nog enkele dagen te lezen op de website van de krant.

Europese grondwet. De Europaredactie belicht artikelen uit de Europese grondwet, in de aanloop naar het referendum in Nederland in juni. En wat weten wij eigenlijk van deze grondwet? NRC Handelsblad ondervroeg zeventien Nederlanders. Op www.nrc.nl/europa.

Comité Weg Ermee. Het Comité Weg Ermee wil, samen met de lezers van NRC Handelsblad, Nederland verlossen van nutteloze regels en overbodige instellingen. Eén basisinkomen in plaats van het oerwoud aan belastingen, premies, heffingen, aftrekposten en douceurtjes. Op www.nrc.nl.

Weblogs. Marc Chavannes, correspondent in de VS, houdt een logboek bij over politiek, debat en dagelijks leven. Verder de wandelgangen van het Binnenhof in Weblog Den Haag en Marie-José Klaver over digitale zaken. Weblog.nrc.nl.