Een leven lang bij Bayer

Farmaciebedrijf Bayer Nederland heeft Adri Koersvelt (52) benoemd tot algemeen directeur. Koersvelt werkt al zijn hele loopbaan, dertig jaar, bij Bayer. ,,Ik heb wel eens bij andere bedrijven gesolliciteerd, maar ik kwam er dan elke keer weer achter dat het thuis zo slecht niet was. Dus ik ben maar bij Bayer gebleven. Ik voel me hier thuis.'' Koersvelt was een groot aantal jaren verantwoordelijk voor de financiën bij Bayer Benelux. Dat blijft hij, ook nu hij directeur van Bayer Nederland is. Het leuke aan Bayer vindt hij dat het bedrijf ,,zo breed georiënteerd is''. Koersvelt: ,,Onze Nederlandse vestiging is heel vaak betrokken bij het wereldwijd vernieuwen en hervormen van processen binnen Bayer. Een mooie manier om je relatie met het hoofdkantoor op peil te houden.''

Personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem