Weer blessure crosser De Reuver

Motorcrosser Marc de Reuver is opnieuw ernstig geblesseerd geraakt bij een valpartij. Hij heeft een knieband gescheurd en is mogelijk voor maanden uitgeschakeld. De Reuver maakte gisteren een buiteling in de tweede manche van de openingscross van het jaar, het open Nederlands kampioenschap in Gemert. De 22-jarige coureur werd onmiddellijk naar zijn arts in België vervoerd en die constateerde een gescheurde binnenband van zijn knie en een beschadigd kapsel in de knieholte. Mogelijk is ook de voorste kruisband geraakt. Als dit het geval is, is De Reuver mogelijk zes maanden uit de roulatie. Hij was juist hersteld van zwaar hersenletsel, opgelopen bij een val in oktober in Veldhoven. De Reuver miste in 2003 op een haartje de wereldtitel doordat op een beslissend moment zijn heup uit de kom raakte.