De man die altijd wel iets beleefde

Een man ging naar het plantsoen, maar verloor zijn schoen. Hij ging terug, maar brak zijn rug. Hij ging naar het ziekenhuis, maar daar voelde hij zich niet thuis. Hij ging naar huis, hij zag een muis. Hij schrok zich bont,en viel op zijn kont.Dus moest hij weer naar het ziekenhuis, maar hij voelde zich niet thuis. Hij las in de krant dat er theater was. Even later vroeg hij de zuster: ,,Mag ik naar het theater'', en dat mocht. Dus ging hij daarheen en als ontbijt kreeg hij een peen. Hij vond het een saai theater, dus aan het eind ging hij meteen terug en hij zei tegen de zuster dat het een saai theater was. Hij ging naar bed en de volgende ochtend kreeg hij een stoere pet.Toen kreeg hij als ontbijt stamppotbuffet. Hij ging naar een restaurant, maar zijn eten was verbrand. Hij zei tegen de ober: ,,Ik kom even iets zeggen. Ik moet het in je oor fluisteren. Ps ps ps ps ps.'' En de ober zei: ,,Ik zal het even zeggen.'' De ober zei tegen de kok: ,,Ik heb net van een man gehoord...en de rest moet ik in je oor fluisteren; ps ps ps ps ps.'' De man ging terug naar het ziekenhuis en de zuster zei: ,,Daar ben je eindelijk. Waarom duurde het zo lang?'' De man zei: ,,Mijn eten was verbrand.'' De man vroeg aan de zuster: ,,Mag ik nu eindelijk naar huis?'' En de zuster zei: ,,Ja!''

Eigen verhaal van Liza Kruisselbrink, 7 jaar, uit Arnhem