Barcelona verliest in eigen stadion, twee treffers Mido

Barcelona ziet achtervolger Real Madrid steeds meer naderen in de strijd om de titel in de Spaanse voetbalcompetitie. De ploeg van trainer Frank Rijkaard verloor gisteravond voor eigen publiek met 2-0 van Atlético Madrid. Real Madrid profiteerde door zaterdagavond Espanyol met 4-0 te vloeren. Het verschil tussen beide clubs bedraagt nu vier punten. Het duel van Barça werd voorafgegaan door het officiële afscheid van Phillip Cocu, die 292 duels speelde voor de Catalaanse club.

In Engeland beleefde Achmed Hossam `Mido' een droomdebuut bij Tottenham Hotspur. Mede door twee treffers van het van AS Roma geleende voormalige probleemkind van Ajax won de ploeg van de Nederlandse coach Jol: 3-1. In de strijd om de titel maakte Manchester United geen fout tegen Birmingham (2-0), terwijl koploper Chelsea bleef steken op 0-0 tegen Manchester City. Het verschil tussen beide titelkandidaten bedraagt nog altijd negen punten.