Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Auto

Extern onderzoek garage Den Bosch

De gemeente Den Bosch laat een extern onderzoek verrichten naar het fiasco rondom de volautomatische garage onder het stadskantoor. Burgemeester A. Rombouts gaf gisteravond tegenover de gemeenteraad toe dat ,,een verkeerde inschatting'' is gemaakt bij de keuze van de leverancier, CVSS. De garage, die plaats biedt aan 150 auto's, werd anderhalf jaar geleden in gebruik genomen, maar functioneerde slecht. Sommige ambtenaren stonden een uur in de rij, andere stelden vast dat hun voertuig in de garage soms zwaar was beschadigd.