Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Televisie

Eredivisievoetbal te zien op VI.nl

De populaire sportsite VI.nl van het weekblad Voetbal International gaat eredivisiewedstrijden rechtstreeks uitzenden. Daartoe is een samenwerkingsverband gesloten met Yeahronimo Media Ventures, dat al twee seizoenen licentiehouder is voor de levering van live-beelden van eredivisievoetbal via internet. Dit weekeinde, bij de hervatting van de competitie, begint VI.nl met de uitzendingen. Voor 4,95 euro per wedstrijd kunnen voetbalfans in de tweede competitiehelft kiezen uit ruim tachtig duels.