Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Discotheek schrapt verbod Karl Kani

Discotheek 2Night in Delfzijl schrapt het verbod op Karl Kani-kleding. De uitgaansgelegenheid komt in plaats hiervan met een algemeen verbod op het dragen van zogenaamde urban wear. Dat heeft advocaat P. Holtrop van de importeur van het kledingmerk gisteren laten weten. Door het verbod op urban wear, kan de discotheek iedereen die opvallende sportieve kleding draagt de toegang weigeren. De eigenaar van 2Night heeft beloofd zich in de toekomst niet meer negatief over het merk Karl Kani uit te laten.