Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Tiscali biedt telefonie via ADSL

Internetaanbieder Tiscali biedt zijn abonnees vanaf aanstaande maart ook telefonie aan. Klanten met een ADSL-verbinding (snelle internetverbinding) van Tiscali kunnen dan gratis bellen naar vaste nummers in heel Nederland, meldde de onderneming gisteren. Bellen naar betaalde servicenummers, mobiele nummers en het buitenland is eveneens mogelijk, maar niet gratis. De tarieven voor dat belverkeer worden in februari bekend gemaakt. Een woordvoerder van Tiscali verzekert dat sprake zal zijn van ,,lage prijzen''.De onderneming betreedt de telefoniemarkt, omdat ze via internet ,,een zo breed mogelijke dienstverlening'' wil leveren.