Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Dagelijks leven 2

Dank U voor dit artikel. Het doet me goed. Alle gezeur over wij-zij/ allochtoon-autochtoon, christelijk-islam, niets anders als verhullende onkunde en machtsmisbruik door de politiek en de diverse sekten, aangemoedigd door de media (sorry maar zo zie ik dat echt). Als ik zeg sekten bedoel ik daar niet alleen de diverse godsdiensten met ieder hun eigen godje, maar ook de diverse partijen die zelf godje denken te zijn.

Uw artikel is zo'n verademing, eindelijk de waarheid. Het gaat om het gewone dagelijkse leven van ieder mens afzonderlijk en tegelijkertijd om de eenheid daarvan. Het kleine is het grote en alle deeltjes samen is het geheel. Zo simpel.