Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Arbeidsmarkt

Intermenselijke relaties

Wat hem geschikt maakt voor het directeurschap van Delta Lloyd Levensverzekeringen? Henk Otten (53) hoeft niet lang over die vraag na te denken. ,,Ik heb een brede ervaring en kennis van het bedrijf, gevoel voor intermenselijke relaties en een drive om dingen voor elkaar te krijgen.'' Zijn nieuwe functie is volgens Otten ,,meer extern gericht'' dan zijn vorige: directeur Personeel en Organisatie bij hetzelfde bedrijf. ,,En waarschijnlijk zal ik weer nauw en intensief contact met klanten krijgen.'' Otten werkt sinds vier jaar voor financieel dienstverlener Delta Lloyd. Daarvoor `deed' hij bij verzekeraar Ohra, onderdeel van Delta Lloyd, al personeel en organisatie en werkte hij ruim tien jaar in de consultancy branche, onder meer als senior consultant bij Rijnconsult.

Personalia@nrc.nl