www.nrc.nl

Dossier Tsunami. Reportages uit de rampgebieden, achtergronden, getuigeverhalen en fotoseries over de dramatische gevolgen van de tsunami die afgelopen zondag de kusten van de Indische Oceaan teisterde en meer dan zestigduizend doden veroorzaakte: www.nrc.nl/dossiers/tsunami.

Weblogs NRC en Susan Sontag. Naar aanleiding van het overlijden van Susan Sontag op dinsdag 28 december aandacht op NRC-weblogs voor de Amerikaanse schrijfster en cultuurcritica. Op de weblog van Marie-José Klaver links naar o.a. de officiële website van Sontag en een uitgebreide necrologie in de The New York Times (registratie verplicht). Correspondent Marc Chavannes linkt op zijn weblog naar de radiozender NPR, waar Sontag werd herdacht door Michael Silverblatt, boekenredacteur en een goede vriend van de `public intellectual'. Daar ook onder meer een link naar de BBC met reacties van bekende en onbekende mensen. Weblog.nrc.nl.

Beste films van 2004. NRC Handelsblad roept zijn lezers op de mooiste film van het jaar 2004 te kiezen. Op de website staat een lijst met speelfilms van het afgelopen jaar. Van 5x2 tot en met Het Zuiden. Inzenden kan tot 3 januari. De filmrecensenten van de krant geven alvast hun eigen lijstjes. Vul uw top-3 van favoriete films van 2004 in op www.nrc.nl.film.