Gervais schrijft voor `Simpsons'

De bedenker en hoofdrolspeler Ricky Gervais van de Britse zwarte comedyserie The Office gaat een aflevering schrijven van The Simpsons. Dat heeft Matt Groening, de maker van de in de VS en Groot-Brittannië uiterst populaire tekenfilmserie hem gevraagd. Gervais zal ook een rol spelen in de aflevering. In The Simpsons hebben de afgelopen vijftien jaar al tal van bekende personen – van Tony Blair, Paul McCartney tot Bill Clinton – een zelf ingesproken gastoptreden verzorgd. Groening is een fan van The Office (,,de beste comedy van de laatste tien jaar''). En Gervais vindt The Simpsons het beste tv-programma aller tijden. Veronica zendt vanaf 3 januari delen uit seizoen 13 uit. In de VS wordt nu seizoen 16 uitgezonden. De aflevering van Gervais zal daar in 2006 te zien zijn.