Het is godslasterlijk om aan God eigenschappen toe te schrijven die wij in onszelf verwerpelijk vinden

Ik weet zeker dat de meerderheid tegen is, omdat ze een hekel aan moslims hebben, geef dat gewoon toe, doe niet zo moeilijk.

Ik heb aan Turken net zo min een hekel als aan Chinezen, Japanners of Amerikanen. Maar dat wil niet zeggen dat ze op grond daarvan allen zouden kunnen toetreden tot onze Europese club.

Wie durft er aan te denken hoe dit land er over twintig jaar uitziet? Wie durft zich een voorstelling te maken van de gigantische chaos die hier dan uitgebroken is. En waar zitten de daarvoor verantwoordelijke politici tegen die tijd eigenlijk?

Wilders – ik mot 'm niet – zit met een onoplosbaar probleem. Daar doe je gewoon niks aan.

Vang in dat paleis uitgeprocedeerde asielzoekers op.

Leeg laten staan dat is geen goed idee. En om er een museum van te maken, daar is dat gebouw te groot voor. Geef het maar lekker terug aan de natuur.

Het Paleis en Soestdijk horen bij elkaar en zonder een prins of prinses of koning ontbreekt er iets.

Verbouwen tot appartementen en penthouses, nooit doen!!

Laat Beatrix maar mooi Beatrix zijn. Een prima koningin.

Beatrix heeft inderdaad haar karakter niet mee. W.A. zal wel door haar verpest zijn in de loop der jaren.

Juliana was ook een stuk spontaner dan Beatrix en ik kan me niet voorstellen dat W.A. door Beatrix geïndoctrineerd is om zoals zijzelf te worden en vooral niet naar oma te kijken.

Wie betaalt al die onzin (100 miljoen) en voor de rest ze doen maar, ik geloof niet meer in sprookjes

Gewoon afschaffen dat veel te dure koningshuis, ben je van alle problemen hieromtrent af.

Euthanasie in Nederland wordt veel te makkelijk.

Ik vind het zonde om iets weg te doen wat je best nog wel kunt gebruiken. Maar op het moment dat ik afstand wil doen van iets wat al sinds m'n geboorte mijn heilig onvervreemdbaar recht en bezit is, wil ik niet dat iemand mij dat recht gaat ontzeggen.

Met welk recht bepaalt een ander over mijn leven of mijn levenseinde. Als ik er een einde aan wil maken om welke reden dan ook, moet ik me niet voor een trein moeten gooien af van een brug moeten springen. Mag het wat menselijker?

Moord is en blijft moord. Zelfmoord is en blijft zelfmoord. Actieve eutanasie is moord of zelfmoord.

Het egoïsme is in ons land op een walgelijk hoogtepunt gekomen. Als het zo doorgaat, lossen we de wereldproblemen zoals armoede gewoon op door pillen uit te delen in de Derde Wereld. Het begin is er al, met die onbeschofte abortusboot. Hopelijk worden deze plannen getorpodeerd inclusief die moordboot.

Het incapabele tuig heeft jaren lang zitten pitten op de comfortabele Tweede-Kamerstoelen. Zonder enig besef van hun verantwoordelijkheden.

Politici willen aanzien, want zij hebben niets anders (behalve een dik ego dan). Hoe groter en duurder een project dat op hun naam staat, hoe lekkerder ze zich voelen.

Verkeer en Waterstaat wist allang dat het bedrijfsleven niet geïnteresseerd was bij te dragen aan deze onzinnige spoorlijn.

Wat dacht je van de lijntjes of zelfs directe belangen die onze bewindslieden altijd blijken te hebben met allerlei projecten? Lubbers, Jorritsma,..noem maar op.

Belofte maakt schuld. Dus we gaan de Noordelingen echt helpen. Maar geen dure, onrendabele, overbodige spoorlijn aanleggen.