DANCE & PARTIES

AMSTERDAM

Famous

In de Panama vindt 25 december de kersteditie van de maandelijkse clubavond Famous plaats. De muziek op deze door Armada Events georganiseerde avond zal een mix zijn van progressive en house. Deze mix wordt verzorgd door de dj's Remy, Roog, Mischa Daniels en Erick E.

25 december Vanaf: 23u Entree: €15 presale aan de deur €17,50. Inl www.famousnight.nl

Acid Jazz

Na het heerlijke en gezellige kerstdiner biedt de organisatie WickedJazzsounds je 26 december de kans om nog wat aan lichaamsbeweging te doen. Deze organisatie geeft voor het eerst een Oud Hollandse Acid Jazz Party (OHAJP) op nog een geheime locatie in Amsterdam. Wel is bekend dat het ergens in een kelder in het centrum zal zijn. De volgende dj's zullen draaien: Phil Hornman, Missing Links, Rubywax en er wordt live opgetreden door Miss Bunty, Mc Spider, Jeff Hollie en Carlo Banning. Zij zullen je een gevarieerde mix van jazz, funk, soul, house maar ook van acid jazz geven.

Entree: €7,50. Tijd: 23-05u. Voorverkoop: dancetracks, Nieuwe Nieuwstraat 69, Amsterdam. Inl www.wickedjazzsounds.com

Moulin Rouge

In de Kingdom Venue wordt het nieuwe jaar groots gevierd door de feestorganisaties Chemistry en De Club. Het kledingadvies luidt Moulin Rouge Clockwork Orange. Onder andere de volgende dj's zullen draaien Brian S., Erick E, Roog, Victorl Coral, Real el Canario, Marcello, Marcel, Marysol enz.

Kingdom Venue, Jan van Galenstraat 6-10. Kaarten in de voorverkoop €47,50 aan de deur €57,50. Datum: 31 december Tijd: 21-06u Inl www.declub.nl

Freakshow

In de Powerzone is na Powerzone op 26 december, op 31 december de Freakshow bij te wonen van FCA-Music en XCess. Op dit feest zullen onder andere de volgende artiesten te zien en te horen zijn: Audio Bullys, Joost van Bellen, Funk d'Void, Eric de Man, Victor Coral, Brian S, 100% Isis en Bart vanLiefland.

Powerzone, Daniel Goedkoopstraat 1-3. Freakshow 31 december Tijd: 23-05. Entree: vvk €35 ex. fee €40 aan de deur. Inl www.xcess-events.nl en www.fcamusic.nl

EINDHOVEN

Extrema

Extrema heeft dit jaar weer een oud en nieuw editie op 31 december. Deze editie vindt plaats in het Klokgebouw Strijp S. Er zal voor een geweldige avond worden gezorgd met onder andere de dj's Funk d'Avoid, Benny Roderigues, Marcello, Don Diablo, Kevin Saunderson, Steve Rachmad, Ken Ishi en MBC.

Locatie: Klokgebouw Strijp S. Tijd: 20-05u. Tickets: €37 tickets incl buffet €57 en ticket incl buffet en hotelovernachting €102. Inl en kaarten www.extrema.nl

DEN HAAG

Sleaze

Ook in Den Haag kan je in club Silly na je saaie of misschien wel leuke kerstdiner op 26 december lekker uit je dak gaan. Hier wordt Sleaze gegeven, met dit keer als thema seks met een vette knipoog. Ook de acts zijn helemaal naar het thema uitgekozen.Met een lekkere gekregen kerstcocktail in je hand en een lekker muziekje op de achtergrond zal je je zeker vermaken. Dj's Sebastien Leger, Real el Canario en Jacques De La Disque.

Locatie: Club Silly, Grote Marktstraat 10. Tijd: 00:00-05:00. Entree: €10. Inl www.sillysymphonies.nl

5 x five

Dansen en genieten: New Years Party op vijf locaties aan de Grote Markt. Optredens van o.m. Remy, Jaques de la Disque, Valdez, Mikee Martillo, Daddy P en Cookie Rick. Feest start om 23 uur.

Locaties: Grote Markt. At september, Club Silly, Zeta, Zwarte Ruiter, De Boterwaag. Uitrusten kan in de grote tent. Entree: €37,50. Presale o.a. Zwarte Ruiter Grote Markt 27 & Puur, Prinsestraat 4a, e.a.

LEIDEN

Dance intro 2005

In Leiden kan men 31 december het nieuwe jaar in dansen op Dance into 2005. Dit feestje gegeven in Groenoord Plaza wordt een danceparty met 4 verschillende muziekstijlen, voor ieder wat wils dus. De stijlen electro, techno,eclectisch en minimal-techno zijn zeer goed vertegenwoordigd. In de verschillende zalen zullen onder andere de volgende dj's te horen zijn: Terry Toner en Herr Arter, Damian Keane, Dave Miller, Jerome, 100% Isis, Eric de Man, Boris Werner en Lauhaus.

Entree: €30. Tijd: 22-07u. Voorverkoop via www.beep.nl Inl www.dance.nl

ROTTERDAM

Hufters

Het feest Hufters slaat op 23 december terug met een waanzinnige line-up en dat voor de waanzinnige prijs van €5. De muziek wordt verzorgd door de dj's Benny Roderigues, Chuckie, Jeremaine S, Ted Langebach, Leroy Styles, Nour Casablanca, La nina en Joey Daniel, hosted by Mc Gee.

Entree: €5 en voor de dames gratis. Vanaf: 23u. Locatie: Now en Wow, Maashaven. Inl www.huf-ters.com

Gayparty

Ook op tweede kerstdag gaat het maandelijkse feest de Betty Ford Clinic gewoon door. Dit in las Palmas gehouden gayfeest, maar ook heel gemoedelijk voor hetero's wordt begeleid door sets van onder andere dj Erick E, Miss Monica, Dame en Thunderpussy & DD King.Er kan vanaf 23 uur gedanst worden totdat Betty herself het genoeg geweest vind.

Betty Ford Clinic, 26 december in Las Palmas, Wilhelminakade 66. Entree: €12 Inl www.bettyfordclinic.nl

Kerstfijn

Ook in Off corso kan je je net verorberde kerstdiner op 26 december er weer af dansen en wel op het gezellige feestje Fijn, kerstfijn. Daar wordt je door de vrolijke mixen van dj's Jeremaine S, Jip Deluxe, Shitmeister T aka Ted Langebach gedwongen je naar de dansvloer te begeven.

Tijd: 23-05 Entree: €10. Locatie Off corso, Kruiskade 22. Inl www.off-corso.nl

Chocolate

Op deze mooie 31 december avond zal – eveneens in Off corso –voor de laatste keer het bekende Chocolate te vinden zijn met hiphopbeats. Wil je afscheid nemen? dit is je kans. De muziek wordt verzorgd door dj's Mr Wix, Waxfiend, CodeRed, Precise, DrewMC, Amolab, Gee.

Chocolate in Off corso, Kruiskade 22. Tickets: €30 vvk ook bij Lijfstijl, Episode en StreetUSA, aan de deur €40 Tijd: vanaf 00.00 uur.

Copy a party

In Now en Wow is op 31 december het feest How to copy a party. De muziek wordt verzorgd door onder andere de volgende dj's: Cleon Macnack, Roog, Erik de man, Benny Roderigues, Hitmeister D en Jeremaine S. Zaterdag 1 januari is het nieuwjaarsfeest met Benny Roderigues.

31 december Kaarten kosten €35 Tijd: 23-06 uur. Dresscode: How to copy a dresscode. 1 januari Benny Roderigues six hours set. Aanvang 23u. Kaarten €15.

TILBURG

Knock out

Knock out presenteert op 25 december: Michel de hey, Secret Cinema en Jay Samuel. De 013 wordt speciaal voor deze avond tot boksarena omgebouwd, met boxring en al. Het feest is tot stand gekomen door samenwerking van extremamusic, ecrecords en hotkitchen. De avond zal gevuld worden met techno en techhouse.

013, hoek Tivolistraat. Entree: €10 ex fee, Tijd: 22-04 uur Inl www.013web.nl

New Years Eve Party

In de villa de Vier Jaargetijden kan je de komst van het nieuwe jaar vieren op de Groove Connexxions New Years Eve Party. Hier kan je in je beste kloffie de dansvloer betreden en dat mag ook wel want de villa is voorzien van een oprijlaan, ballroom en waanzinnige kroonluchters. Ook de muziek liegt er niet om. De volgende dj's zullen je avond bezorgen om niet te vergeten: Edo Salgado, Marvin, Maurice Delgado met MC Bee en anderen.

Noordstraat 36. Tijd: 00u30-06u30 Entree €25 Inl www.grooveconnexxion.com

UTRECHT

DJ`s

In Poema kan je de laatste daagjes van het jaar ook nog even al je frustraties van het afgelopen jaar eraf dansen. Op 29 december kan dit onder begeleiding van de volgende dj's sven väth, joachim en markus redux. Het door sound architectures georganiseerde feest vindt plaats van 23 tot 07 uur.

Poema, Drieharingenstraat 22. Kaarten kosten €15 en zijn van tevoren verkrijgbaar via www.beep.nl

Oudjaar

Ook in Utrecht vind je De Ballroom in de Winkel van Sinkel. Het thema is deze 31 december Moulin Rouge, dus haal je smokings, jurken en haarnetjes maar uit de kast. De muziek is wel naar onze eigen tijd aangepast. Je kan gezellig het volgende jaar ingaan op mix-en van Jack de Marseille, Funk d'Void, Benny Roderigues, Benjamin Bates en meer.

Oudegracht 158. Entree €35€ ex.fee. Tijd: 23-07 uur Inl www.fca-music.nl