Mooie stap naar de wetenschap

Uitgever Reed Elsevier heeft Herman van Campenhout (44) benoemd tot directeur van de divisie Science & Technology van Elsevier, het onderdeel van het concern dat onder meer wetenschappelijke en medische tijdschriften, boeken en databanken uitgeeft. Tot nu toe was hij algemeen directeur van Reed Business Information in Nederland, dat actief is op het gebied van vakbladen, websites, boeken, opleidingen en congressen. Het verschil tussen zijn vorige en zijn nieuwe baan zit volgens Van Campenhout vooral in de afzetmarkt. ,,Business Information richt zich op de zakelijke markt, Science & Technology levert informatie aan wetenschappers en onderzoekers.'' Van Campenhout ziet zijn benoeming als ,,een mooie stap''. ,,De divisie Science & Technology is groter en internationaler dan Business Information Nederland.'' Bij Science & Technology werken meer dan 2.000 mensen. Voor Van Campenhout in 2001 in dienst trad van Reed Elsevier, werkte hij 17 jaar voor Shell, onder meer als directielid van Shell Nederland.

Personalia@nrc.nl

    • Jochen van Barschot