Bouaouzan tien duels aan de kant

Rachid Bouaouzan mist de komende tien duels van Sparta. De Rotterdamse club ging gistermiddag akkoord met een schorsing van twaalf wedstrijden, waarvan twee voorwaardelijk. De aanklager betaald voetbal deed dit schikkingsvoorstel na diens zware overtreding op Niels Kokmeijer, vrijdag op het Kasteel. De speler van Go Ahead Eagles deed gisteren aangifte bij de politie van Rotterdam. PSV kan in het eerste duel na de winterstop tegen NAC niet beschikken over de Braziliaan Alex. De club gingen gisteren akkkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van twee wedstrijden uitsluiting, waarvan één voorwaardelijk, voor zijn rode kaart. De verdediger moest zaterdag in het duel met Roda JC voortijdig van het veld, nadat hij de doorgebroken aanvaller Koné onderuit had gehaald.