Goede voornemens: nog twee weken

Wat wilt u nou eigenlijk écht in het leven? Laat me raden: gelukkig worden, geneukt worden, en verliefd worden – in die volgorde. Het zijn de meest geformuleerde doelstellingen bij `Twinkler's Perfect 43', een internetsite waarbij het eigenlijk de bedoeling is om juist heel originele goede voornemens te formuleren. Wie erin slaagt om 43 doelen te bedenken die nog niemand anders heeft genoemd, heeft namelijk een `perfecte 43'. Maar dat valt niet mee; het blijkt dat veel mensen hetzelfde willen. Stoppen met dom uitstelgedrag, eenvoudiger leven, meer bewegen, meer foto's maken – zulke saaie doelen (uit de toptien) leveren zéker geen `perfecte 43' op. En denk maar niet te snel dat u origineel bent: er willen nóg 8 mensen stoppen met verliefd zijn, er willen nog 14 mensen beginnen met roken, en er zijn meer dan 450 mensen die minder tijd willen verspillen met doelloos rondvlooien op internet.

twinkler.43things.com