Kerstoptreden

Ik ga iets heel erg leuks doen met kerst! Ik ga namelijk een kerstoptreden geven met het DJO (het Domstad Jeugd Orkest). En daar verheug ik mij heel erg op. Het wordt gedaan in Nieuwegein in theater De Kom, en daar treedt het Nas (Nieuwegeins symfonieorkest) ook op. We hebben er zelfs een poster van. En ik heb een poster op mijn kamer hangen, en de andere ga ik ergens bij een winkel ofzo hangen. En ik verheug me er heel erg op, en ik hoop dat jullie mijn stuk op de kinderpagina zetten.

We gaan twee stukken spelen, namelijk `Have yourself a merry little Christmas' en `Santa at the symphony', en ik heb met mijn orkest ook al een paar keer opgetreden in Vredenburg. De laatste keer voor 1600 mensen – helemaal uitverkocht natuurlijk. En ik heb ook een keer met Janine Jansen opgetreden, en ik heb ook haar handtekening! Ik heb met haar de Vier Jaargetijden gespeeld, en dat was suuuuuuuperleuk.

Eigen optreednieuws van Bregje Jansen, 11 jaar, uit Utrecht