Internet www.nrc.nl

Het webcongres. Minister Verdonk reageerde afgelopen week verontwaardigd toen Imam Ahmad Salam haar geen hand wilde geven. Vraag voor het webcongres: mag je op religieuze gronden weigeren een vrouwelijke bestuurder een hand te geven? Lees de reacties op www.nrc.nl/webcongres.

De lezer schrijft, de krant antwoordt. De hoofdredactie beantwoordt vragen van lezers over het redactionele beleid en over journalistieke ethiek. Wekelijks in de bijlage Opinie & Debat, op de website www.nrc.nl/krant/lezerschrijft.

Schaakrubriek. Elke maandag en donderdag verzorgt schaakmedewerker Hans Ree een schaakrubriek waarin onder meer toernooi-impressies, anekdotes over schakers en analyses van partijen. Daarnaast staat op deze pagina elke dag een nieuwe interactieve schaakopgave. De schaakopgave is alleen toegankelijk voor NRC-abonnees. Kijk op de website bij www.nrc.nl/schaken

Filmvragen. Alles wat u altijd al wilde weten over film maar niet durfde vragen, kunt u voorleggen aan Hans Beerekamp. In zijn rubriek `Vragen over film' bericht elke woensdag over film, maar ook over televisie. Vragen kunt u e-mailen aan hb@nrc.nl. De televisierecensies (Het Beeld) van Beerekamp zijn na te lezen op www.nrc.nl/beeld.