Geen drastische overstap

De overstap voor Jan Jacob Koomen is niet zo groot. De 39-jarige Koomen is sinds een maand directeur marketing en verkoop van Adnovate, een reclameservicebureau dat sinds 2001 professionele adverteerders de mogelijkheid biedt zelf vanachter hun computer advertenties en drukwerk op te maken. Koomen was sinds december 2001 in dienst bij het in Maarssen gevestigde bedrijf waar hij manager business development was. ,,Ik was onder meer bezig met projecten die voor klanten werden opgestart'', aldus Koomen, die met zijn promotie dus eigenlijk zijn eigen baas heeft vervangen. Voordat hij bij Adnovate kwam, werkte Koomen tien jaar bij Unilever als directeur van de Ola-ijsjesfabriek in Hellendoorn. ,,De overstap naar Adnovate was een drastische, waarvoor ik onder meer ook moest verhuizen. Dit is nu niet het geval.''

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf