Scholieren willen geld Pink Floyd

Een groep voormalige Londense scholieren die meezong op Pink Floyds pophit Another Brick in the Wall (1979) wil na 25 jaar alsnog geld zien voor hun werk. De jongens zongen destijd op de single de pakkende koorpartij: ,,We dont need no education [...] Hey, teachers, leave them kids alone.'' Onder leiding van hun muziekleraar zongen de drieëntwintig leerlingen van de Islington Green School de partij in. Het schoolhoofd was tegen de medewerking, en verbood later ook deelname van de scholieren aan concerten van Pink Floyd. Op grond van een wet op de auteursrechten uit 1997 hopen zij alsnog geld te krijgen. Om grote bedragen zal het overigens vrijwel zeker niet gaan, hoogstens een paar honderd pond de man, omdat er alleen geld geclaimd kan worden van gebruik op radio en tv na 1997.