Voor een aantal leerkrachten is het te laat 2

Wat een verademing is het artikel van Hans Lukkien. Eindelijk iemand die hardop durft te zeggen wat de gewone man allang weet, maar door `de deskundigen' botweg wordt ontkend. Lukkien had nog kunnen toevoegen, dat in woonwijken met een gemengde bevolking al twintig jaar lang de niet-moslims door sommige moslims worden weggepest.

Hoeveel ontkenningen door `de deskundigen' zullen wij nog moeten aanhoren, en hoeveel moskeeën en kerken zullen nog in brand worden gestoken, voordat ook het establishment in dit land inziet, dat de `Nederlandse apartheid', de zogenoemde multiculturele samenleving, niet werkt. De belangrijkste vraag wordt ook door Lukkien niet gesteld.

Hoeveel procent van de Marokkanen hier is zozeer geterroriseerd door een klein aantal fundamentalisten, dat men zich niet tot de autoriteiten durft te wenden uit angst voor represailles? Zal ik eens een gok wagen? Meer dan de helft.

    • D.A. Vogelzang