Meer contact met de klanten

Interim-managementbureau Recources Connection heeft Emile Douma (39) benoemd tot directeur klantenservice. Douma, die een accountantsopleiding volgde, is afkomstig van Ernst & Young Accountants. Hij gaat zich bij zijn nieuwe werkgever richten op de markten onderwijs en gezondheidszorg. Douma denkt dat hij in zijn nieuwe functie meer in contact komt met klanten. ,,Bij Ernst & Young was ik heel erg veel bezig met het financiële gedeelte.'' Met name in de gezondheidszorg is veel aan de hand op dit moment, volgens Douma. ,,Er vinden daar veel reorganisaties plaats en er moet op de centen gelet worden. Ik vind het leuk om nu eens wat meer aandacht te kunnen besteden aan die commerciële kant. Het plaatsen van interim-managers bij zorginstellingen dus.''

Bij Resources Connection in Nederland werken 160 mensen, van wie de helft kan worden ingezet als interim-manager. Het bedrijf kan daarnaast zo'n 1.300 freelancers inzetten. Douma: ,,Hoewel dat aantal wel wat minder wordt. Nu het economisch slechter gaat, kiezen toch veel mensen voor een vaste baan.''

Personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem