Larsson seizoen uitgeschakeld, Vennegoor weken

Henrik Larsson is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De 33-jarige Zweed van FC Barcelona werd gisteren geopereerd aan een gescheurde kruisband in de linkerknie. Hij liep de blessure zaterdag op in de wedstrijd tegen Real Madrid (3-0). De gescheurde kruisband werd ontdekt tijdens de kijkoperatie. De chirurgen gingen er van uit dat Larsson een meniscus had ingescheurd. Barcelona maakte vandaag bekend dat het ondanks de blessure het contract met de Zweedse international een jaar wil verlengen.

Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat Jan Vennegoor of Hesselink niets gebroken heeft in de wedstrijd tegen Vitesse. De aanvaller van PSV is wel vier tot zes weken uitgeschakeld. Hij viel zondag uit met een schouderblessure, nadat hij ongelukkig ten val gekomen was. daarbij raakte zijn schouder uit de kom.