Moeder doet spin na

Ik vind Boris the Spider een heel mooi liedje. Het is van de ouderwetse band The Who. Mijn vader en moeder luisteren ernaar en ik ook. Vooral als we in de auto zitten zetten we de cd-speler heel hard aan en luisteren naar `Boris de spin'. Het is een beetje griezelig en kietelig en leuk! Mijn vader en moeder zitten dan voorin en mijn moeder gaat dan op de muziek zachtjes met haar hand naar mij toe en gaat met haar vingers tegen mij aankruipen, meezingen en kietelen. Dan moet ik lachen en vind het ook wel spannend omdat de muziek spannend is. Ik heb drie grote broers en die kennen het liedje ook alledrie omdat mijn moeder dat met hun ook deed. Alleen is het wel een beetje zielig voor Boris want hij wordt doodgeslagen met een boek!

Eigen muzieknieuws van Berend Tasseron, 8 jaar, uit Den Haag