Roemenië speelt gelijk in Armenië en Tsjechië wint

In de WK-kwalificatiegroep van het Nederlands elftal verspeelde Roemenië gisteren twee punten bij Armenië, 1-1. De Roemenen waren verzwakt door het ontbreken van Chivu, Mutu en Lobont. Tsjechië ontsnapte bij Macedonië. Het werd 2-0 door doelpunten van Lokvenc en Koller in de slotfase. De Tsjechische bondscoach Karel Brückner wil Pavel Nedved terughalen bij de nationale ploeg. Hij verklaarde gisteren binnenkort een gesprek te hebben met de 32-jarige middenvelder van Juventus, die na het EK bedankte als international. België kan deelname aan de WK-eindronde in 2006 vergeten. In eigen stadion werd met 2-0 verloren van Servië en Montenegro. België heeft na drie duels nog maar één punt. Voor Servië en Montenegro scoorde oud-PSV'er Kezman eenmaal. Het Argentijnse voetbalelftal heeft gisteren geprofiteerd van de nederlaag (1-0) van Brazilië bij Ecuador, dat te doen gebruikelijk profijt heeft van de ijle lucht. Quito ligt op een hoogte van 2.800 meter. Argentinië versloeg Venezuela met 3-2 en leidt nu in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep.