Laat Hirsi Ali van politiek toneel verdwijnen 1

Het valt mij op dat niemand het vreemd lijkt te vinden dat een persoon in de Tweede Kamer zit die met haar buiten-parlementaire activiteiten indirect een (politieke) moord op haar geweten heeft en rustig gehandhaafd kan blijven. Iemand die niet alleen als afvallige moslima tegen de islam is, maar waarschijnlijk tegen alle religie.

Was zij het niet die over premier Balkenende zei dat zij zich niet kon voorstellen dat een man van de wetenschap nog in God gelooft? Iemand met een geheime agenda misschien: `Alle godsdienst de wereld uit, om te beginnen uit Nederland'?

Balkenende zat erbij en keek ernaar. Men plengt tranen om een vermoorde Lord of the Flies, maar Beëzlebub kan blijven zitten waar ze zit. Ik vind dit zeer vreemd. Wetgeving aanscherpen rond godslastering is al te laat. Beter zou het zijn, als signaal naar de moslimgemeenschap in Nederland, dat Hirsi Ali van het politieke toneel verdwijnt.

    • J. Brands