PinkRoccade beperkt verlies, omzet daalt

Het IT-bedrijf PinkRoccade heeft over het derde kwartaal van dit jaar zijn verlies verkleind. De onderneming boekte een nettoverlies van 1,7 miljoen euro vergeleken met 3 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. De omzet daalde van 167,7 miljoen euro naar 166,5 miljoen euro. Dat heeft PinkRoccade vanmorgen bekendgemaakt. De automatiseerder kampte in de publieke sector met een dalende omzet. Enkele grote contracten zijn afgelopen en een aantal andere is tegen lagere tarieven verlengd. Daar stond tegenover dat de omzet in de financiële sector en op de industriële markt licht is gestegen. PinkRoccade verwacht dat de omzetdaling over heel 2004 tussen de 5 en 6 procent uitkomt. Vorige week werd bekend dat automatiseerder Getronics van plan is PinkRoccade over te nemen voor 338 miljoen euro.