Filiaalchef

Je moet een film geloven, of het nou een komedie of een tragedie is, je moet hem geloven. Zelfs van het ongeloofwaardigste erin moet je nog kunnen aannemen dat het tenminste de hoofdpersonen had kunnen overkomen. Win a Date With Tad Hamilton is compleet ongeloofwaardig.

De hoofdpersonen - twee meisjes en een jongen uit de plattelands supermarkt - hebben de geestelijke horizon van de jaren vijftig weten te conserveren tot in de 21ste eeuw. Ze zijn ongeloofwaardig naïef, vooral het meisje (Kate Bosworth) dat bij wijze van publiciteitsstunt een afspraakje wint met de verwende en verpeste filmster Tad Hamilton (Josh Duhamel). Haar (boven)aardse goedheid maakt direct zo ongeloofwaardig veel indruk op Tad, dat hij denkt dat hij verliefd op haar is, maar de enige die echt van haar houdt, is de verlegen filiaalchef. Oei oei oei, wie zal ze kiezen?

Win a Date With Tad Hamilton. Regie: Robert Luketic. Met: Kate Bosworth, Topher Grace, Josh Duhamel, Nathan Lane. In: Utopolis, Almere en Zoetermeer.