Hartstocht in Holland

Wist u dat niet?, vraagt Mirella Bisschops van stand 124, MB cosmetics, een beetje verbaasd.

Een gekrulde wimper is een van de vele schoonheidsidealen. Daarom bestaat er wimperpermanent.

't Gaat net als bij hoofdhaar. Vloeistof erin, een krulstokje om de haren, en dan een tijdje laten zitten. Voilà. U heeft wimpers waar u mee voor de dag kunt komen. En ja, tegenwoordig laten ook mannen het aanbrengen. De moderne man wil net zo goed mooi zijn.

Daar lijkt het wel op, vandaag in de Utrechtse Jaarbeurs, waar drie dagen lang de Beauty Salon Dimensions wordt gehouden. Ongeveer een vijfde van de bezoekers zijn mannen. Een paar stands verder ligt er een onder een masker dat een extract van viooltjes en haver bevat, in de tweede hal laat een ander zijn gezicht benevelen met Sunny Spray. Veilig en egaal bruin in een paar minuten! En heel goed tegen stress, zo'n schoonheidsbehandeling, besluit Mirella.