RAP

Ali B

De Marokkaans/Nederlandse rapper Ali B is het afgelopen halfjaar razendsnel bekend geworden. Hij had deze zomer een hit met Ik Ben Je Zat en staat nu al weken op nummer één met de single die hij samen met Marco Borsato maakte ten bate van War Child, Wat Zou Je Doen. Na het succes van zijn eerste cd, Ali B vertelt het leven van de straat, brengt Ali B nu zijn raps en straatwijsheden in het theater. Begeleid door een vierpersoons band zal hij zijn raps afwisselen met stand-up comedy. Hij heeft het over het leven in de oude Amsterdamse wijken: over de Marokkaanse slager, de integratiewerkers, de opgeschoten jongens, de arrogante meiden die hij leerde kennen op straat.

Ali B speelt Het Leven Van De Straat. Première vanavond in de Kleine Komedie in Amsterdam, daar te zien t/m 6 nov. Daarna in het land. Inl. www.alib.nl