Robben schiet Chelsea bij CSKA in volgende ronde

Arjen Robben, pas voor de tweede keer bij Chelsea in de basis, heeft de ploeg uit Londen gisteravond naar de volgende ronde van de Champions League geschoten. De 20-jarige oud-PSV'er tekende voor de enige treffer in Moskou tegen CSKA. Het was voor Chelsea de vierde zege op rij in groep H. Het doelpunt van Robben, zijn eerste voor Chelsea, was een hele fraaie. Eigenaar Roman Abramovitsj van Chelsea bekeek de wedstrijd in het gezelschap van de voormalige Russische president Boris Jeltsin. Barcelona deed in groep F goede zaken door AC Milan met 2-1 te verslaan. De Braziliaan Ronaldinho maakte het winnende doelpunt pas twee minuten voor het einde. Bij rust was het 1-1 door treffers van Sjevtsjenko voor Milan en Eto'o. Barcelona en Milan staan bovenaan in hun groep, met negen punten.