Internet www.nrc.nl

Nieuwe abonneesite NRC Handelsblad. De website van NRC Handelsblad is geheel vernieuwd. Naast een gratis basissite voor iedereen met waardevolle informatie, krijgt u als abonnee de mogelijkheid om de volledige krant online te lezen: de digitale editie. Daarnaast zijn onder veel meer gratis toegankelijk: het krantenarchief sinds 1991, de Winkler Prins Encyclopedie, de Wereldatlas, het Boekrecensiearchief sinds 1991 en de Cultuuragenda. www.nrc.nl

NRC Handelsblad webabonnement. Op de vernieuwde website van NRC Handelsblad blijft een gratis basissite beschikbaar met toegang tot een ruime selectie van het nieuws, online-discussies, Fokke & Sukke en de columns van onder andere Youp van 't Hek en Frits Abrahams. Nieuw is het publiceren van de nieuwsservice van het ANP. Als niet-abonnee kunt u ook kiezen voor een webabonnement met onbeperkte toegang, zoals de digitale krant, de volledige krant on-line voor € 7,50 per maand. Na 31 december betaalt u € 9,95 p.m. voor een webabonnement. www.nrc.nl/service/aanbiedingen/abonnee_worden.html.

Beleggen. In de rubriek Beleggingsinformatie vindt u de slotkoersen uit binnen- en buitenland, rente, indices, grondstoffen, valuta en een speciale beleggingsagenda. De rubriek wordt verzorgd samen met Financiële Diensten Amsterdam (FDA). www.nrc.nl/beleggen/.