Bush of Kerry

,,Meneer de president, ik ben het met u eens dat een politieke kandidaat die overhaaste conclusies trekt zonder de feiten te kennen niet iemand is die je graag als opperbevelhebber wil. George Bush trok overhaaste conclusies over 9/11 en Saddam Hussein. George Bush trok overhaaste conclusies over massavernietigingswapens en hij stortte zich in een oorlog zonder een plan voor de vrede. George Bush trok overhaaste conclusies over hoe de Iraakse burgers onze troepen zouden ontvangen. Hij trok niet alleen overhaaste conclusies, hij negeerde de feiten die hem gegeven werden.''

John Kerry, vrijdag in Toledo, Ohio

,,Ik heb het karakter van Amerika gezien in mensen als Lisa Beamer en de echtgenoot die ze verloor. Todd Beamer en andere passagiers van Vlucht 93 stormden op die kapers af en leidden de eerste tegenaanval in de oorlog tegen terreur. Todds laatste woorden bevatten de geest van een natie. Hij zegde een gebed op en zei toen: `Aan de slag.' Todds vader, David Beamer, is bij ons vandaag. Ik ben vereerd ook Lisa te hebben ontmoet. In een verschrikkelijke droefheid is deze familie een model van deugd geweest hun eigen en de deugd van God.''

George W. Bush, vrijdag in Manchester, New Hampshire: