Talenten

In de herfstvakantie was er een pianoconcours in Enschede. Bij mijn oppas logeerde Konstantien uit Rusland, hij deed ook mee en hij sprak geen Engels en ook geen Nederlands. Hij speelde zo snel dat je niet meer zag waar zijn handen waren, dat was heel mooi. Arjan heeft ook met hem getold. Ik (Annika) ben met mijn oppas naar het conservatorium geweest en we hoorden dat hij door is gegaan naar de volgende ronde. Zijn vriendin Natalja ook, die was ook heel goed. Later zijn we er nog een keer geweest en toen waren het kinderen onder de 16 die deden het super goed. Zelf heb ik met het talentenfestival My Bonny op de piano gespeeld en Estelle zong het. Arjan is nog naar Chimpie Champ geweest en ik naar een zoutfabriek met papa waar het open dag was. Oh ja, we hebben ook nog een zusje Caroline maar die is pas 1.

Eigen vakantienieuws van Annika, bijna 10, en Arjan de Weerd, 5 jaar, uit Enschede