Bush of Kerry: nog 4 dagen

,,Senator Kerry verandert steeds van standpunt omdat hij maar al te graag van alles wil zeggen waarvan hij op dat moment denkt dat hem dat politiek goed uitkomt. Bij het definiëren van (onze) nationale veiligheid en in binnenlandse politieke debatten heeft hij de afgelopen twee decennia steeds de verkeerde standpunten ingenomen.''

George W. Bush, donderdag in Saginaw, Michigan.

,,Kunt u zich indenken dat president Kennedy zich, na de Varkensbaai, had verdedigd en het Amerikaanse volk had verteld geen enkele fout te kunnen bedenken die hij gemaakt zou hebben? Dat hij alles precies zo weer zou doen? Jogn Kennedy was een president die wist hoe hij verantwoordelijkheid moest dragen voor zijn daden. Meneer de president, het wordt tijd dat u de verantwoordelijkheid gaat dragen voor de uwe. Onze troepen in Irak doen heroïsch werk. Het probleem is dat onze opperbevelhebber dat niet doet.''

John Kerry, donderdag in Toledo, Ohio.