IT-bedrijf Magnus: zwak marktherstel (Gerectificeerd)

De IT-dienstverlener Magnus ziet een zwak marktherstel. Het bedrijf baseert zich op de derdekwartaalcijfers die op hetzelfde niveau lagen als in de voorgaande maanden. Het derde kwartaal is traditioneel een zwakke periode. De nettowinst bedroeg 154 miljoen euro. Dat was in dezelfde periode vorig jaar nog een verlies van 707 miljoen euro. De omzet kwam uit op 4,6 miljard euro tegenover 2,5 miljard vorig jaar. De cijfers zijn inclusief het eerder dit jaar overgenomen Qurius ETX.

Rectificatie

Magnus

Het bericht IT-bedrijf Magnus: zwak marktherstel (28 oktober, pagina 17) schrijft Magnus in het derde kwartaal 2004 een winst toe van 154 miljoen euro op 4,6 miljard euro omzet, tegenover respectievelijk 707 miljoen euro verlies op 2,5 miljard omzet een jaar eerder. De juiste kwartaalcijfers zijn: 154.000 euro winst (tegenover 707.000 euro verlies) en 4,6 miljoen euro omzet (tegenover 2,5 miljoen).