Opbouwen van iets nieuws

Hij heeft een nieuwe functie, maar blijft veel reizen. Coen Kijk in de Vegt (43) is net begonnen als vice-president sales international bij ASDIS Software. Hij gaat voor het Duitse bedrijf – dat software ontwikkelt en levert voor de geautomatiseerde distributie en configuratie van distributiesystemen – de organisatie opbouwen in de Benelux en vanaf volgend jaar ook in Scandinavië en Groot-Brittannië. Voorheen werkte hij onder meer bij Dell Computer en ON Technology. ,,Mijn laatste werkgever werd overgenomen en in mijn nieuwe functie moest ik verder borduren op bestaande structuren'', zegt Kijk in de Vegt. ,,Dat is logisch, maar ik ben iemand die het fijn vindt nieuwe organisaties op te bouwen.'' Voor zijn nieuwe functie hoefde hij niet te verhuizen, maar hij heeft het wel gedaan. ,,Ik woonde in de buurt van Zwolle en dat was wat ver van Schiphol'', aldus Kijk in de Vegt, die nu in Midden-Nederland woont.

Personalia@nrc.nl